Bitcoinilla on toistaiseksi 10000 dollaria, kun taas markkinat romahtavat

Suurin osa salausvaroista on punaisella 24 tunnin asteikolla. Bitcoin onnistui pysymään 10000 dollarin yläpuolella markkinoiden romahduksesta huolimatta.

Bitcoin Trader liukui jälleen 10000 dollarin rajan alle, mutta se on nyt sen yläpuolella. Suurin osa altcoin-markkinoista palaa nykyään, etenkin DeFi-edustajat.

BTC: n korkea korrelaatio osakemarkkinoiden kanssa voi viitata edelleen laskuun, koska Wall Street merkitsi merkittäviä tappioita eilisen kaupankäynnin aikana.

Bitcoin toipuu toisesta alle $ 10K -matkasta

Kuten eilen raportoitiin , BTC saavutti päivänsisäisen korkeimman tason, 10 450 dollaria. Omaisuus ei kuitenkaan pystynyt säilyttämään asemaansa ja putosi noin 10 200 dollariin, ennen kuin se putosi alle 10 000 dollariin.

Skenaario toistui jälleen seuraavien tuntien aikana, ja BTC oli alimmillaan 9880 dollaria (Bistampilla). Karhut pysäyttivät nopeasti laskun ja nousivat ensisijaiseen kryptovaluuttaan kohti 10 200 dollaria. Siitä lähtien BTC on käynyt kauppaa noin 10 100 dollarilla.

Osa eilen hahmoteltuista hintakehityksistä voi liittyä BTC: n lisääntyneeseen korrelaatioon Yhdysvaltain osakemarkkinoiden kanssa, joka alkoi viime viikolla. Bitcoinin volatiliteetti kasvoi suunnilleen silloin, kun Wall Street aloitti kaupankäynnin pitkän viikonlopun jälkeen.

Alts punaisessa

Suurin osa vaihtoehtoisista kolikoista on nykyään jäljessä. 24 tunnin mittakaavassa Ethereum on laskenut 3% 335 dollariin ja Ripple on alle 0,24 dollaria 2% pudotuksen jälkeen.

Taistelu viiden parhaan paikan puolesta jatkuu. Chainlink ja Polkadot laskevat yli 5%. Bitcoin Cashin „vain“ 2%: n lasku on auttanut BCH: tä palauttamaan viidennen markkinaosuuden.

Binance-kolikko on ainoa kymmenen parasta kolikkoa, jonka arvo nousee 3%. Lisäys tapahtuu Binance Launchpoolin onnistuneen lanseerauksen jälkeen – alustan, jonka avulla käyttäjät voivat viljellä uusia tunnuksia panostamalla BNB: tä. Mukaan johtavaan kryptovaluutta vaihtoa, käyttäjät ovat jo panostamiseen yli $ 250 miljoonan euron BNB.

Muut tappiot on maalannut Hyperion (-25%), SushiSwap (-18%), DFI.Money (-12,5%), BitShares (-12%), THORChain (-12%), Band Protocol (-11%), Seerumi (-11%) ja Ocean Protocol (-10%).

Toisaalta Tron johtaa vaikuttavimpana vahvistimena 8%: n pumpulla. Blockstack seuraa 7,5% ja Ontology 5%.