BoE: n kuvernööri väittää edelleen, että Bitcoinilla on vain vähän sisäistä arvoa

„Sillä voi olla ulkoista arvoa siinä mielessä, että ihmiset haluavat sitä“, sanoi Bailey.

Englannin keskuspankin pääjohtajan Andrew Baileyn kanta salaukseen ei ilmeisesti ole muuttunut pandemian taloudellisesta laskeutumisesta huolimatta.

Reutersin 12. lokakuuta julkaiseman raportin mukaan Bailey puhui maanantaina Yhdistyneen kuningaskunnan yleisön jäsenten kanssa Bank of Englandissa eli BoE: ssä. Tuolloin hän totesi olevansa „hyvin hermostunut“ ihmisistä, jotka käyttävät Bitcoinia (BTC) maksuihin. Kuvernöörin mukaan ihmisten tulisi ottaa huomioon omaisuuden volatiliteetti, kun oli aika sijoittaa.

„Minun on oltava rehellinen, on vaikea nähdä, että Bitcoin Trader on sitä mitä me kutsumme olemukselliseksi arvoksi“, sanoi Bailey. „Sillä voi olla ulkoista arvoa siinä mielessä, että ihmiset haluavat sitä.“

Bitcoinin kaupankäynti on tällä hetkellä yli 8800 puntaa Coinbase Prolla, vuoden alussa noin 5200 puntaa.

BoE: n kuvernöörin lausunto on vahvistus hänen ajatuksistaan ​​kryptovaluutasta. Aikana Yhdistyneen kuningaskunnan Financial Conduct Authorityn päällikkönä Bailey kertoi parlamentin jäsenille maaliskuussa pidetyssä valtiovarainministeriön komitean kuulemistilaisuudessa, että sijoittajien tulisi olla „valmiita menettämään kaikki [rahansa]“, koska salausvarallisuus ei sisällä luontaista ominaisuutta. arvo. Syyskuussa pidetyssä virtuaalikonferenssissa BoE: n kuvernööri korosti, että salausvarat ovat vain „sopimattomia maksujen maailmaan“ eikä niillä „ole lainkaan yhteyttä rahaan“.

Bailey on kuitenkin kohdellut fiat-takaamaa digitaalista valuuttaa toisin sanoen, että stablecoins voi tarjota „hyödyllisiä etuja“, mukaan lukien maksujen kitkan vähentäminen. Lisäksi BoE: n pääjohtaja ilmoitti heinäkuussa, että pankki harkitsee keskuspankin digitaalisen valuutan eli CBDC: n liikkeeseenlaskua.

IBM blockchain tarjoaa uuden sovelluksen auttamaan yrityksiä avautumaan uudelleen pandemian keskellä

IBM: n blockchainin tarjoaman uuden sovelluksen tarkoituksena on auttaa ihmisiä ympäri maailmaa palaamaan fyysisiin kohtaamisiin koronaviruspandemian keskellä.

IBM Watson Health, terveydenhuoltoon keskittynyt teknologiajätti IBM: n osasto, lanseeraa IBM Digital Health Pass -sovelluksen, joka on blockchain-pohjainen sovellus tukemaan maailmanlaajuisia organisaatioita ja yrityksiä niiden avatessa uudelleen kuukausien lukituksen jälkeen.

IBM Watson totesi, että uusi sovellus voi ottaa käyttöön useita tietotyyppejä, kuten COVID-19-testitulokset ja paikan päällä tehdyt lämpötarkistukset, saadakseen vahvistetun terveystilan. Mahdollisuuden tarkistaa terveydentila sovelluksen kautta yksilöt pääsevät turvallisesti julkisiin paikkoihin, kuten urheilustadionille, lentokoneisiin, museoihin tai huvipuistoihin, IBM: n edustajat sanoivat.

IBM Watson Healthin blockchain-divisioonan johtaja Eric Piscini korosti, että IBM Digital Health Pass on suunniteltu tukemaan yksityisyyttä sen ydinominaisuutena. Johtajan mukaan sovellus antaa käyttäjille mahdollisuuden jakaa todennettu terveystodistus paljastamatta mitään sen luomiseen käytettyjä taustalla olevia tietoja:

„Uskomme, että luottamus ja avoimuus ovat ensiarvoisen tärkeitä kehitettäessä alustaa, kuten digitaalista terveydenhoitopassia, tai mitä tahansa ratkaisua, joka käsittelee arkaluonteisia henkilökohtaisia ​​tietoja, ja olemme edelleen sitoutuneita tähän filosofiaan, kun rakennamme edelleen ratkaisuja organisaatioiden tukemiseksi nykyisen kansanterveyden aikana kriisi.“

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun IBM: n estoketjua on käytetty auttamaan ihmisiä torjumaan COVID-19. Aiemmin tänä vuonna IBM lanseerasi myös IBM: n Rapid Supplier Connect -verkon – pilvipohjaisen sovelluksen, joka käyttää lohkoketjua koronaviruksenhoitotarvikkeita tarjoavien yritysten auttamiseksi yhteydenpitoon ostajien kanssa.