Topinvestorer satser $ 1 mio. På, at Bitcoin Stock-to-Flow-model ikke bliver en realitet

En prisprognosering af knaphedsmodel, der placerer bitcoin på $ 288.000 i 2024, holder ikke op i de kommende år, ifølge to krypto-hedgefondschefer, der er villige til at lægge deres penge, hvor deres mund er og gøre en indsats på 1 million dollars.

Stock-to-Flow bliver ‚brudt‘ mindre end 5 år fra nu

Investeringschefen for Arcane Assets, Eric Wall, tog til Twitter den 11. november for at forklare vilkårene for sit væddemål. I sit tweet erklærede Wall, at han er klar til at give 1 million dollars til den person, der accepterer sit væddemål om, at den meget berømte Stock-to-Flow (S2F) -model bliver „brudt mindre end fem år fra nu“. Han er villig til at låse en million dollars sammen med en tredjepart, som de begge stoler på, og den person, der accepterer væddemålet, skal også gøre det samme.

Per mur betyder „brudt“ prisen på flagskibskryptoen ikke engang „50% af dens målområde“. Han beskrev S2F som ”latterlig”, fordi den kræver $ 5 millioner BTC på mindre end 5 år. Baseret på dette antyder 50%, at bitcoin vil blive værdsat til $ 700.000 inden november 2025.

Især CIO taggede den anonyme kryptoanalytiker PlanB, der populariserede S2F-modellen. Han præciserede imidlertid, at væddemålet ikke kun er for PlanB, men alle andre, der har penge til at låse op, er også velkomne.

PlanBs S2F-model bruger knaphed til at forudsige bitcoins pris med den antagelse, at kryptos pris stiger med hver halveringshændelse. Hvert fjerde år er bitcoin-blokbelønningerne skåret ned med halvdelen og reducerer derefter antallet af producerede bitcoins hver dag. Baseret på efterspørgsel / udbudsøkonomi bør prisen på bitcoin stige, når udbuddet reduceres. Mens bitcoin-maksimalister roser denne model – og alle dens gentagne gentagelser – er nogle kryptoeksperter uenige i den.

En anden hedgefondsforvalter besluttede at deltage i det sjove og opad. Ari Paul, der var medstifter af BlockTower Capital for tre år siden, og nu arbejder som fondens investeringschef (CIO) meddelte, at han ville tilbyde det samme væddemål, men med 3: 1 odds. Dette betyder, at nogen, der satser $ 1 million mod aktie-til-flow, står for at vinde $ 3 millioner.

Han forklarede yderligere:

”Jeg kan ikke tale med Erics logik på dette, men grunden til, at jeg er villig til at tilbyde dette væddemål uden overhovedet at skulle tænke på S2FX-nøjagtighed, er, at det er en simpel arbitrage. Køb BTC, kort S2FX ved 3: 1, umuligt at tabe. ”

Paul bemærkede også, at grunden til, at han tilbød en større udbetaling, var, at han mener, at ingen ville satse Wall på $ 1 million, endsige $ 100.000 på dette.

Hvis nogen accepterer væddemålet, og stock-to-flow-modellen ikke går i opfyldelse, får Wall og Paul $ 1 million. Tilsvarende, hvis S2F viser sig at være sandt, vil de have millioner af dollars at give ud, da flagskibet kryptovaluta vil handle på seks tal, og det er noget, Wall er helt okay med.